De største scener

De største scener Image

De største scener

Der er nogle steder, hvor skuespillere drømmer om at få lov til at stå. De største scener verden over, hvor de største har optrådt før i tiden, og hvor de bedste skuespil bliver opført.

Det at stå på en scene, hvor det hele er live, er for mange skuespillere den største oplevelse. Du kan ikke tage en scene om, hvis det ikke lige fungerede. Make-up og kostumerne kan kun rettes til i pauserne. Du skal huske alle dine linjer, og hvor du skal stå fysisk. Du skal tale til publikum og til de andre skuespillere, og du skal fortælle historien levende og spændende.

Den sværeste kunst

En ting er at blive målt og vejet i en film, der er blevet redigeret til efterfølgende, noget andet er din præstation hver aften i et teater. Det er en svær kunst, men det er kunst, der begejstrer og altid har gjort det.

Er historien god og veludført, er succesen sikret. Hvis ikke er der risiko for at skulle optræde for tomme sale. Noget du som skuespiller vil bemærke, for her er publikummet eller manglen på samme lige foran dig hele tiden.

Forfatter | malou Comments | Kommentarer lukket til De største scener Dato | december 26, 2017

categories & tags

lovebond-lite