At blive skuespiller

At blive skuespiller Image

At blive skuespiller

Mange går rundt med en skuespiller i maven. Det feterede liv, der ses i medierne virker meget tillokkende. Smukke kjoler, spændende fester, liv og glade dage og mesterlige præstationer.

Men skuespillerlivet er hårdt. Du øver på stykkerne til teateret, der er kostumeprøver og generalprøver. Publikum kommer den ene aften og ser stykket. Men du optræder med det i flere måneder.

Arbejdstiderne er dog ikke det hårdeste ved at være skuespiller. Det er det at spille skuespil. Du skal kunne græde på kommando. Smile og grine, selv om du har en rigtig dårlig dag. Overbevise hele verden om, at du er en anden person – i hvert fald for en stund.

En rigtig god uddannelse

Når du ser danske film- og teaterproduktioner, er det slående, så dygtige de danske skuespillere er. For de er dygtige, og det ses mere og mere tydeligt med de danskere, der får større og større internationale roller i film og tv-serier.

Det skyldes selvfølgelig talent, men talentet krydres med en rigtig god uddannelse som skuespiller. For der en uddannelse, du kan tage. Ønsker du at gå vejen som skuespiller i Danmark, er uddannelsen det første skridt i den retning. Langt de fleste, der bliver castet til større roller, har nemlig en uddannelse som skuespiller bag sig.

Her bliver talentet krydret med viden og skoling, der vil gøre dig endnu bedre til at agere, lige meget hvilken rolle, du kommer til at påtage dig senere i din karriere.

Efter endt uddannelse er du så klar til de skrå brædder. Men du er ikke kun uddannet, du er også klædt på psykisk, for ikke alle roller er lige behagelige at spille, og det er en hård branche.

Forfatter | malou Comments | Kommentarer lukket til At blive skuespiller Dato | januar 1, 2018

categories & tags

lovebond-lite