Forestillinger under åben himmel

Forestillinger under åben himmel Image

Forestillinger under åben himmel

Naturen er lunefuld og vejret lige så, men de afholder ingen fra at tage til skuespil i de fri. Mange steder oprettes spændende scener, hvor optrædener foregår lune sommeraftener. Det giver en helt anden scene og stiller andre krav til skuespillerne. Med moderne lydudstyr er det dog kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke muligheder der er.

Store parker og grønne områder i skovene sammen med alt fra havne over dale danner rammer for skuespil. Mange med et historisk præg, for det giver en bestemt følelse at sidde ude i naturen, mens skuespillere gør en historie levende foran ens øjne.

Med hensyn til naturen

Men det er ikke sådan lige at sætte et teaterstykke op ude i naturen. Det kræver stor forberedelse, og der skal tages hensyn til, at naturen allerede er optaget af alt det, der lever der. Det er noget, der tænkes på med de skuespil, der opføres i Ulvedalene i Dyrehaven.

Her er der plads til kultur på en helt ny måde, og det er bestemt en oplevelse værd. Der skal ganske vist bedes til vejrguderne, men den frie luft danner ramme for en ny og spændende måde at opleve teateret på.

Forfatter | malou Comments | Kommentarer lukket til Forestillinger under åben himmel Dato | september 4, 2018

categories & tags

lovebond-lite