Bliv klar til teaterturen

Bliv klar til teaterturen Image

Bliv klar til teaterturen

Holder du af at se teater? Det forstår vi godt! Der er mange glæder ved at møde op i teatersalen og vente sammen med de andre publikummer, mens lyset dæmpes, roen sænker sig og tæppet foran scenen til sidst trækkes til side. Du deler glæden ved teatret med mange, og folk finder tilbage efter coronatiden, selv om det svinger lidt fra egn til egn, hvor hurtigt vi finder tilbage til de bløde plyssæder.

Vær beredt til et par timer i stolen

Skal du i teatret, kan det være en god idé at tage lidt forholdsregler. For det første synes vi, at det er en god idé at have spist lidt hjemmefra, så du føler dig godt tilpas uden at være for mæt. Vi vil foreslå, at du spiser et par skiver surdejsknækbrød, som er et fantastisk stykke brød. Køber du surdejsknækbrød fra WASA, er det bagt med rigtig surdej og af groft mel, så det er et sundt og mættende stykke brød, uden at ligge tungt i maven. Spis dit surdejsknækbrød med noget lækkert pålæg – for eksempel avocado, lidt ost, mager pølse – eller hvad du nu engang kan lide.

For det andet synes vi, at man bør klæde sig lidt pænt på. Det er en god måde at vise de dygtige skuespillere respekt på, og stemningen i teatersal og foyer bliver meget hyggeligere, når alle har gjort sig lidt umage med sig selv.

Forfatter | malou Comments | Kommentarer lukket til Bliv klar til teaterturen Dato | april 14, 2023

categories & tags

lovebond-lite