Oplevelser på Sjælland

Oplevelser på Sjælland Image

Oplevelser på Sjælland

Planlæg din næste ferie, eller dine næste oplevelser i Danmark. Der er masser af spændende ting at besøge i Danmark. Sjælland har nogle af verdens flotteste slotte, besøg for eksempel Rosenborg slot, der har en historie, der går helt tilbage til 1606. Slottet blev bygget som et sommerhus af Kong Christian den fjerde, og det har inspireret mange gennem årene. Man kan næsten mærke historien, når man bevæger sig rundt omkring dette slot. Slottet er bare et af de mange slotte på Sjælland. Et af de mest kendte og besøgsværdige slotte, er selvfølgelig også Kronborg.

En tur rundt på slottene, eller nogle af de andre spændende ting, som kan besøges på Sjælland, kræver lidt planlægning. Med den rette forberedelse, bliver turen som regel bedre. For at få en god tur, kan det anbefales at tænke lidt over beklædningen til de mange timer på farten, især hvis vi skal gå meget, er det vigtigt at bruge noget, der er behageligt at have på. Du kan fx tage et kig på trendly.dk, hvor det er nemt at finde noget passende til enhver lejlighed. Med det rette tøj, og måske en madpakke, så er du næsten sikret et par gode dage.

Kendte Nyhavn

Om du er til byliv eller natur, så er det muligt at få en god tur til Sjælland. Nyhavn er et af Danmarks mest kendte steder, og ikke uden grund. Her summer det af liv og aktivitet, mange sidder på Nyhavn og spiser frokost, imens de får lidt frisk luft. Trænger du til at nyde naturen, så er en af Danmarks største skove, Grib Skov, let tilgængelig, både med offentlig transport og med bil.

Kunst og teater

For de teater og kunstinteresserede, er der virkelig noget at komme efter på Sjælland. Især i København boomer det med teatre, der viser forestillinger på meget højt niveau. En forestilling på Det Konglige Teater i København er noget, der ikke glemmes. Det Kongelige Teater ligger helt inde i centrum, på Kongens Nytorv, og her vises de store kendte teaterstykker. En dag med frokost på Nyhavn, efterfulgt af en forestilling i Det Kongelige Teater, er en dag, som bliver uforglemmelig.

En uforglemmelig oplevelse

I Humlebæk – Nordsjælland ligger Louisiana; Danmarks museum for moderne kunst. Her er udstillinger af interesse for alle aldersgrupper. Museet har en stor permanent samling af moderne- og samtidskunst. Desuden afholdes der ofte specielle udstillinger. Danmarks mest besøgte museum ligger lige ned til Øresund og kombinerer arkitektur, kunst og landskab.

Der er mange muligheder på Sjælland, om du søger en dag eller weekend som par, en gruppe venner, eller som familie. Den store variation i by, land og forlystelser gør, at der er Oplevelser for hele familien. For eksempel vil børn – såvel som voksne sætte pris på en tur på Louisiana museum. Et modstykke til museer og teatre er akvariet Den Blå Planet. Med fisk og vandplanter, er der her masser af underholdning for børn, men bestemt også for voksne. For ikke at nævne andre kendte forlystelser som fx Tivoli eller Bakken.

Forfatter | malou Comments | Kommentarer lukket til Oplevelser på Sjælland Dato | juni 3, 2018

categories & tags

lovebond-lite